Розробка нових продуктів для профілактики дефіциту кальцію

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Технологія виготовлення напівфабрикатів, збагачених природним кальцієм, що міститься в шкаралупі курячих яєць, може зайняти досить вагоме місце в асортиментному ряді продуктів профілактичного спрямування, оскільки передбачає профілактику дефіциту кальцію. Ця проблема досить гостро постає в нинішній час, оскільки значний дефіцит кальцію є близько у 90% населення України, що призводить до розвитку великої кількості різноманітних захворювань. The technology of production of semi-finished food products, enriched with the natural calcium, which can be found in eggshell, can take quite a significant place in the assortment of prophylactic products, since it provides the prevention of calcium deficiency. This is an urgent problem now, since a significant calcium deficiency has about 90% of the population of Ukraine, which leads to the development of a large number of different diseases.

Опис

Ключові слова

кальцій, calcium, профілактика, prevention, рецептура, recipe, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Розробка нових продуктів для профілактики дефіциту кальцію / І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова, М. А. Морозова, С. В. Коваленко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, м. Львів. – 2017. – Т. 19, № 80. – С. 48–51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced