Підвищення харчової цінності страв шляхом використання плодових, овочевих та фруктових порошків

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено переваги активаційного методу сушіння фруктових та овочевих порошків. The advantages of the activation method of drying fruit and vegetable powders are presented in the article.

Опис

Ключові слова

консервування, порошок, фрукти, canned food, powder, fruit, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Пушка, О. С. Підвищення харчової цінності страв шляхом використання плодових, овочевих та фруктових порошків / О. С. Пушка, І. Л. Корецька, В. М. Ісай // Овочівництво і баштанництво: історичні аспекти, сучасний стан, проблеми і перспеспективи розвитку, 26 березня 2015 р., Крути. - Україна, ДС «Маяк» ІОБ НААН. – Ніжин : Вмдавець Лисенко М.М., 2015. - С. 179-180.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced