Стратегічні напрями розвитку Науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій в умовах інформаційного впливу
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлено стратегію розвитку НТБ НУХТ, яка передбачає впровадження інноваційних підходів і методів для потреб навчального процесу, наукових досліджень. У рамках цієї стратегії бібліотека
повинна трансформуватися в ресурсний інформаційно-аналітичний центр університету Розкриваються деякі подробиці такого розвитку на прикладі двох пілотних проектів.
The article presents the strategic directions, mechanisms, processes within the
framework of the implementation of the “Concept of the development of the
scientific and technical library of the National University of Food Technologies for
the period 2017-2020.” The purpose of the article is to study the current state of the
library and determine the priority tasks of the library in the conditions of information
influence and qualitative changes of the external and educational environment. The
modern model of the library, in which separate projects operate, reflect the activity
of the library as a resource information and analytical center. The result of design
works is considered. The results of research and work in implementing the adopted
development strategy provide the opportunity to turn the library into a center of
education that not only supports the information activities of the university, but directly participates in the educational process.
Опис
Ключові слова
бібліотека ВНЗ, стратегічний розвиток, модель розвитку, інформаційний центр, ресурси, аналітичний центр, analytical center, University library, strategic development, model of development, information center, resources
Бібліографічний опис
Левченко, Н. П. Стратегічні напрями розвитку Науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій в умовах інформаційного впливу /Н. П. Левченко // Вісник ОНУ. - 2017. - Т. 22, вип. 2. – С. 316-324. – (Бібліотекознавство, бібліографознавство, книгознавство).