Харчовий ринок України на передодні вступу до СОТ

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Статтю присвячено проблемам на першочерговим наслідкам вступу до СОТ для харчової промисловості. Розглянуто думки аналітиків національних та західних, наведено оцінки та перестороги щодо штучного прискорення вступу. The article deals with the problems and priorities of the expected consequences for the food industry as a result of WTO accession. Having considered the views of leading national and foreign experts, given the positive and negative assessments of the expected results for the artificial acceleration of the entry fields.

Опис

Ключові слова

СОТ, харчова промисловість, конкурентна політика, WTO, food industry, competition policy, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Березянко, Т. В. Харчовий ринок України на передодні вступу до СОТ / Т. В. Березянко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2005. – № 10. – С. 10–11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced