Determination of energy losses on switchgears of pneumatic transport of meat products
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Researches of various variants of connection of pipelines for transportation of food intermediate products are carried out. The purpose of the study is to determine energy losses depending on the geometric parameters of the connection.
Опис
Ключові слова
meat, pressure, energy, м'ясо, тиск, енергія, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, мясо, энергия, давление
Бібліографічний опис
Beseda, S. Determination of energy losses on switchgears of pneumatic transport of meat products / S. Beseda, I. Litovchenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2018. - Volume 6, Issue 1. - P. 95-103.