Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження було виготовлення квасу з використанням екстракту шипшини, плодово-ягідних сиропів журавлини, брусниці, калини, глоду та свіжого імбиру.
Опис
Ключові слова
квас, функціональний напій, плодово-ягідні сиропи, спиртове бродіння, молочнокисле бродіння, молочнокислое брожение, кvass, functional drink, fruit and berry syrups, alcohol fermentation, lactic fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Мукоїд, Р. М. Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси та природокористування. - 2018. - Том 10, № 3-4.