Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою дослідження було виготовлення квасу з використанням екстракту шипшини, плодово-ягідних сиропів журавлини, брусниці, калини, глоду та свіжого імбиру.

Опис

Ключові слова

квас, функціональний напій, плодово-ягідні сиропи, спиртове бродіння, молочнокисле бродіння, молочнокислое брожение, кvass, functional drink, fruit and berry syrups, alcohol fermentation, lactic fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси та природокористування. - 2018. - Том 10, № 3-4.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced