Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які
вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників
якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення
The paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zone.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, різання, бурякорізка, якість стружки, поперечний переріз, beet cossettes, cutting, beet slicer machine, cossette quality, cross section, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Люлька, О. М. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції / О. М. Люлька, В. В. Коломієць, І. А. Фабричнікова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Механізація сільськогосподарського виробництва». - 2018. – Вип. 190. - С. 311-317