Характеристика вторинних сировинних ресурсів бурякоцукрового виробництва з позицій здорового харчування

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

На основі аналізу літературних даних та власних теоретичних і експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність використання вторинних сировинних ресурсів бурякоцукрового виробництва – жому та меляси для створення нових харчових продуктів та біологічно активних добавок до їжі оздоровчого призначення. Багатий біокомпонентний склад жому та меляси повинен стати істотною складовою у подоланні в раціонах харчування населення України дефіциту мінеральних елементів, харчових волокон, пектинових речовин тощо. The expedience of using the secondary raw resources of sugar beet procession (oilcakes and molasses) to create the new foodstuffs and biologically active supplements to food was proved on the base of analysis of literary data and results of our own theoretical and experimental researches. Biologically rich composition of oilcakes and molasses has to become the significant component to eliminate the deficit of mineral elements, food fibers, pectin substances etc. in Ukrainian people’s diet.

Description

Citation

Сімахіна, Г. О. Характеристика вторинних сировинних ресурсів бурякоцукрового виробництва з позицій здорового харчування / Г. О. Сімахіна // Цукор України. – 2014. – № 9 (105). – С. 6–11

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By