Організаційна культура в системі менеджменту підприємств харчової промисловості
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів. Узагальнено особливості методики ОСАІ.
The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The author estimates factors and trends of development of food industry enterprises. The paper generalizes the peculiarities of the ОСАІ method. The paper covers the result of the investigation of organizational culture of some food industry enterprises with using ОСАІ method and own method.
Представлены результаты исследования современного состояния предприятий пищевой промышленности Житомирской области. Дана оценка тенденций и факторов развития предприятий по производству пищевых продуктов. Обобщенно особенности методики ОСАИ. Представлены результаты исследований организационной культуры по методике ОСАИ и по собственной методике.
The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The author estimates factors and trends of development of food industry enterprises. The paper generalizes the peculiarities of the ОСАІ method. The paper covers the result of the investigation of organizational culture of some food industry enterprises with using ОСАІ method and own method.
Представлены результаты исследования современного состояния предприятий пищевой промышленности Житомирской области. Дана оценка тенденций и факторов развития предприятий по производству пищевых продуктов. Обобщенно особенности методики ОСАИ. Представлены результаты исследований организационной культуры по методике ОСАИ и по собственной методике.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, організаційна культура, діагностика, food industry, organizational culture, diagnose
Бібліографічний опис
Харчишина, О. В. Організаційна культура в системі менеджменту підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2011. – № 38. – С. 101–115.