Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена розробці м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення з використанням грибної сировини та фітокомплексу пророщених зерен злакових культур «CHOICE». Науково обґрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання грибної сировини і фітокомплексу злакових культур для фортифікації вітамінного та мінерального складу, що в результаті приведе до підвищення функціональних властивостей м’ясних продуктів лікувально-профілактичного призначення.

Опис

Ключові слова

м'ясні продукти, грибна сировина, оздоровчо-профілактичне харчування, meat products, health-preventive nutrition, fungal raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Москалюк, О. Є. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ, 2019. – 25 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced