Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology sauces
Опис
Ключові слова
соус,, вино, кумкват, окисно-відновний потенціал, sauce, wine, kumquat, redox potential, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів / О. В. Кузьмін, А. В. Богомол, А. О. Кузьмін // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 31–37.