Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено технологічні параметри розпилювального зневоднення продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу, наведено дисперсійні і структурно-механічні характеристики одержаних порошків.
Established process parameters of dehydration spray starch hydrolysis products of different carbohydrate composition are dispersed and structural and mechanical properties obtained powders.

Опис

Ключові слова

гідроліз крохмалю, hydrolysis of starch, розпилювальне зневоднення, вуглеводний склад, структурно-механічні властивості, spray dehydration, carbohydrate composition, structure and mechanical properties, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю / К. Д. Малецька, Н. Б. Сильнягіна, О. В. Грабовська та ін. // Цукор України. – 2007. – № 5-6. – С. 39-40.

Зібрання