Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено технологічні параметри розпилювального зневоднення продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу, наведено дисперсійні і структурно-механічні характеристики одержаних порошків.
Established process parameters of dehydration spray starch hydrolysis products of different carbohydrate composition are dispersed and structural and mechanical properties obtained powders.
Established process parameters of dehydration spray starch hydrolysis products of different carbohydrate composition are dispersed and structural and mechanical properties obtained powders.
Опис
Ключові слова
гідроліз крохмалю, hydrolysis of starch, розпилювальне зневоднення, вуглеводний склад, структурно-механічні властивості, spray dehydration, carbohydrate composition, structure and mechanical properties, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження процесу розпилювального зневоднення дисперсій гідролізованого крохмалю / К. Д. Малецька, Н. Б. Сильнягіна, О. В. Грабовська та ін. // Цукор України. – 2007. – № 5-6. – С. 39-40.