Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.
Опис
Ключові слова
сушіння глоду, каротин, аскорбінова кислота, drying hawthorn, carotene, ascorbic acid, поліфенольні сполуки, полифенольные соединения, polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Євчук, Я. В. Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі / Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. - Вип. 1(53). - С. 126-131.