Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process at different parameters.

Опис

Ключові слова

сушіння глоду, каротин, аскорбінова кислота, drying hawthorn, carotene, ascorbic acid, поліфенольні сполуки, полифенольные соединения, polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Євчук, Я. В. Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі / Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. - Вип. 1(53). - С. 126-131.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced