Перспективи використання борошна спельти у технології борошняних виробів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дана стаття присвячена теоретичному обґрунтуванню використання борошна спельти у технології борошняних виробів для закладів ресторанного господарства. Проведено порівняльний аналіз пшеничного борошна та борошна спельти. Проаналізовано структурномеханічні та пружно-еластичні характеристики тіста із обох видів борошна. Запропоновано рецептури галетного печива і кексів із борошна спельти з урахуванням особливостей її клейковини.Theoretical proofing of usage spelt flour for pastry technologies at the restaurant establishments are presented in the paper. Wheat flour has been compared to spelt flour. Structural-chemical and visco-elastic characteristics of dough made from wheat and spelt flour types were analysed. Authors have been recommended recipes for gallette biscuits and cakes due to the gluten structure.

Опис

Ключові слова

борошно спельти, пшеничне борошно, тісто із борошна спельти, борошняні вироби, spelt flour, wheat flour, dough from spell flour, pastry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Перспективи використання борошна спельти у технології борошняних виробів / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, М. В Курінна. В. В. Сірик // Інтернаука. – 2021. – № 1 (101). – Т. 1. – С. 78–82.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced