Пріоритети розвитку потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті запропоновані пріоритетні напрями розвитку потенціалу конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств за рахунок усунення проблеми сезонності виробництва молока, будівництва сучасних фермерських господарств, контролю якості молочної продукції на усіх етапах її виробництва, використання ефективних технологій енергопостачання.
Опис
Ключові слова
потенціал конкурентоспроможності, когенерація, молокопереробні підприємства, сезонність виробництва молока, фермерське господарство, контроль якості, potential competitivenes, cogeneration, dairy enterprises, milk production seasonality, farming, quality control
Бібліографічний опис
Гура, В. Л. Пріоритети розвитку потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. Л. Гура // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 39. – С. 31–35.