Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті досліджено вплив впровадження системи контролю якості та безпеки продукції на підвищення конкурентоспроможності підприємств та запропоновано можливі шляхи активізації цього процесу на прикладі діяльності підприємств олійно-жирової галузі.

Опис

Ключові слова

система екологічного менеджменту, олійно-жирова промисловість, міжнародні стандарти ISO, конкурентоспроможність, ecological management system, fat-and-oil industry, international standards ISO, competitiveness

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень / В. І. Ємцев // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 39. – С. 134–138.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced