Обґрунтування розробки інформаційної системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості на основі реалізації принципів сталого розвитку

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті висвітлено та обґрунтовано необхідність сучасного підходу до підвищення ефективності зменшення негативного впливу підприємств харчової промисловості на екосистему. Розглянуто основні завдання екологічного менеджменту та переваги впровадження інформаційної системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості. The article highlights and substantiates the need for a modern approach to improving the effectiveness of reducing the negative impact of food industry enterprises on the ecosystem. The main tasks of environmental management and the advantages of implementing an information system of environmental management at food industry enterprises are considered.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, підприємства харчової промисловості, ISO 14001, екологічний стандарт, екологічний менеджмент, екологічна небезпека, інформаційна система, food industry enterprises, environmental standard, environmental management, environmental hazards, information system

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. Обґрунтування розробки інформаційної системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості на основі реалізації принципів сталого розвитку / О. Євтушенко, А. Сірик // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Переяслав, 2022. – Вип. 87. – С. 12–15

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced