Критерії віднесення харчових продуктів до категорії оздоровчих, функціональних
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Харчові продукти розглядаються сьогодні не лише з точки зору їхніх поживних та енергетичних властивостей, а і з позицій позитивного оздоровчого впливу на всі органи та системи організму людини. Тому продукція харчової промисловості починає якісно розширюватись за рахунок виробництва нового покоління харчових продуктів – оздоровчих, функціональних. The foodstuffs are today examined not only in terms of their nturitive and energetic value, but also from the viewpoint of their healthy influence on all the organs and systems of human body. Therefore, the products of food industry begins to expand qualitatively due to the emergence of the new generation of functional (healthy) foodstuffs.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, здоров'я, харчування, функціонування, спеціальні продукти, оздоровчі продукти, есенціальні нутрієнти, health, nutrition, functioning, special foodstuffs, healthy foodstuffs, essential nutrients
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Критерії віднесення харчових продуктів до категорії оздоровчих, функціональних / Г. О. Сімахіна, М. П. Гуліч // Science and inno-vation of modern world : Proceedings of the 5th Interna-tional scientific and practical con-ference. – London : Cognum Publishing House, 2023. – Pp. 209-216