Інтенсифікація процесу та кінетика екстрагування цільових компонентів з хмелю
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто вплив температури та гідромодуля на процес вилучення цільових речовин із хмелю при виробництві екстрактів. Встановлено вплив температури та гідромодуля на інтенсифікацію процесу екстрагування. The influence of temperature and hydromodule on the process of extraction of target substances from hops in the production of extracts is considered. The influence of temperature and hydromodule on the intensification of the extraction process is established.
Опис
Ключові слова
кінетика, екстрагування, система «тверде тіло – рідина», інтенсифікація, рослинна сировина, хміль, kinetics, extraction, system "solid - liquid", intensification, vegetable raw materials, hops, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Запорожець, Ю. В. Інтенсифікація процесу та кінетика екстрагування цільових компонентів з хмелю / Ю. В. Запорожець, Т. В. Бурлака // Scientific and technological revolution of the XXI century. – 2020. – № 1. – P. 9-12.