Впровадження системи управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Система НАССР є обов’язковою в рамках законодавства більшості високорозвинених країн. Однією з умов Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є наближення національного законодавства до законодавства європейських країн, зокрема, у галузі санітарних та фітосанітарних заходів. Впровадження системи безпечності харчової продукції НАССР на всіх українських підприємствах, у тому числі і у закладах ресторанного господарства є обов’язковою, але не всі ресторатори мають чіткий алгоритм як це зробити. The HACCP system is mandatory under the legislation of most highly developed countries. One of the conditions of the Association Agreement between Ukraine and the EU is the approximation of national legislation to the legislation of European countries, in particular, in the field of sanitary and phytosanitary measures. HACCP conveniently systematizes numerous sanitary and technological norms and rules of production and facilitates their current control Implementation of the HACCP food safety system at all Ukrainian enterprises, including restaurants, is mandatory, but not all restaurateurs have a clear algorithm for how to do it.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, заклади ресторанного господарства, restaurant establishments, hazard analysis and critical control points

Бібліографічний опис

Шуліка, В. Г. Впровадження системи управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства / В. Г. Шуліка, А. В. Ковтун, О. В. Бортнічук // Scientific World Journal. – 2023. – Issue 19. – Pp. 127-132

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced