Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.
Опис
Ключові слова
коекструзія, co-extrusion, адекватність теоритичних результатів, adequacy of theoretical results, експермернтальна методика, experimental technique, тісто-фаршевий джгут, dough minced rope, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Процес коекструзіі тісто-фаршевого джгута
Штефан, Є. В. Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута / Є. В. Штефан, Л. М. Мізнік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.
Штефан, Є. В. Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута / Є. В. Штефан, Л. М. Мізнік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.