Наукові засади розроблення продуктів з підвищеним вмістом білка в раціоні харчування військовослужбовців

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Білкова складова є найдефіцитнішою у раціоні харчування військовослужбовців. Особливо актуальним є завдання споживання необхідної кількості білка для військовослуж- бовців, що мають підвищений ступінь фізичної активності в бойових діях. У статті проаналізовано наукові засади розроблення харчових продуктів з підвищеним вмістом білка в раціоні харчування військовослужбовців. Наведено білкові добавки відповідної класифікації та запропоновано наступний етап дослідження забезпечення раціону харчування військослужбовців у основних нутрієнтах
The protein component is the most deficient in the diet of military personnel. The task of consuming the necessary amount of protein is especially relevant for military personnel who have a high degree of physical activity in combat operations. The article analyzes the scientific principles of the development of food products with a high protein content in the diet of military personnel. Protein supplements of the appropriate classification are given and the next stage of the study of ensuring the diet of military personnel in the main nutrients is proposed

Опис

Ключові слова

харчування військовослужбовців,, повноцінний білок, нутрієнт, білкові добавки, protein supplements, nutrient, complete protein, food for military personnel, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Маслійчук, О. Б. Наукові засади розроблення продуктів з підвищеним вмістом білка в раціоні харчування військовослужбовців / О. Б. Маслійчук, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Таврійський науковий вісник. – Херсон : Гельветика, 2023. – Вип. 6. – С. 120–131. – (Серія : Технічні науки).

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced