Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, bakery products, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, інсулін, sugar, fructose sweeteners, glycemic index, insulin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced