Екологізація підприємств готельно-ресторанного бізнесу: світовий і вітчизняний досвід
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Діяльність підприємства сфери гостинності завдають значного впливу на навколишнє середовище, використовуючи енергію, воду, продукти харчування та генеруючи чимало відходів. При цьому зростає гостра необхідність мінімізувати цей вплив, що викликає необхідність впровадження світових екологічних практик у вітчизняних підприємствах гостинності. Найпоширенішими методами збереження природнього середовища є заощадження водних ресурсів та електроенергії, використання еко-матеріалів, компостування, енергетичне спалювання та відновлення біомаси.
Hospitality businesses have a significant impact on the environment, using energy, water, food and generating a lot of waste. At the same time, there is an urgent need to minimize this impact, which makes it necessary to implement global environmental practices in domestic hospitality enterprises. The most common methods of preserving the natural environment are saving water resources and electricity, using eco-materials, composting, energy burning and biomass recovery.
Hospitality businesses have a significant impact on the environment, using energy, water, food and generating a lot of waste. At the same time, there is an urgent need to minimize this impact, which makes it necessary to implement global environmental practices in domestic hospitality enterprises. The most common methods of preserving the natural environment are saving water resources and electricity, using eco-materials, composting, energy burning and biomass recovery.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, ecology, hospitality enterprises, ecological features, ecological certification, екологія, підприємства гостинності, екологічні ознаки, екологічна сертифікація
Бібліографічний опис
Екологізація підприємств готельно-ресторанного бізнесу: світовий і вітчизняний досвід / А. Ковтун, Л. Шаран, О. Пушка, А Шаран, Н. Бондар // Scientific World Journal. – 2024. – Вип. 25, Ч. 3. – P. 133–142.