Гідромеханічне очищення дифузійного соку
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Ukrainian food journal
Анотація
Розглянуто особливості проведення гідромеханічного очищення дифузійного соку. Опрацьовані результати дослідів проведених на Гайсинському цукровому заводі у виробничий період 2011 року. Вони показали незадовільний характер очищення дифузійного соку що йде на подальше виробництво. Знайдено причини незадовільної роботи пульпоуловлювачів. Розроблена нова удосконалена конструкція пульпоуловлювача ротаційного типу. The features of the hydro-treatment of the diffusion juice. Processed the results of studies carried out on Haissinsky sugar plant in the production period of 2011. They showed unsatisfactory treatment of the diffusion juice which goes into production. We find the reasons for unsatisfactory work catcher of pulp. A new improved design catcher of pulp rotary type.
Опис
Ключові слова
пульпа, мезга, Pulp, пульпоуловлювач, дифузійний сік, catcher of pulp, diffusion juice, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Парахоня, А. М. Гідромеханічне очищення дифузійного соку / А. М. Парахоня, М. М. Пушанко // Ukrainian food journal. – 2012. – № 1. – С. 94-96.