Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведений аналіз технологічного процесу хлібопекарського виробництва як складної динамічної системи з слабко формалізованими параметрам. Розроблені параметричні схеми окремих стадій процесу. На основі методів нейронних мереж розроблена прогнозуюча модель технологічного процесу приготування хлібобулочних виробів, яка призначена для використання її в підсистемі оперативної корекції системи управління.
The analysis of the process of baking as a complex dynamic system with weakly formalized requirements. Designed parametric scheme of separate stages of the process. The methods of neural networks developed a model predicting the process making bakery products, which is designed for use in surgical correction subsystem management.
Опис
Ключові слова
динамічна система, dynamic, параметрична схема, нейронна мережа, оперативна корекція, parametric scheme, neural network, prompt correction, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Швед, С. М.Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 47. – С. 13–17.