Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Досліджена кінетика адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природними мінералами українських родовищ: монтморилонітом, глауконітом. Обґрунтовано механізм адсорбційних процесів, що відбуваються при цьому та визначено коефіцієнт дифузії пектинових речовин.

Опис

Ключові слова

процес адсорбції, process of adsorption, пектинові речовини, сік столового буряка, природні мінерали, pectin matters, juice of table beet, natural minerals, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Шейко, Т. В. Кінетика адсорбції пектинових речовин монтморилонітом і глауконітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. – 2009. - № 29. – С. 33-36.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced