Екологізація виробництва спирту із зерна
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливість повної заміни води проясненим фільтратом післяспиртової барди для приготування замісу у технології перероблення зерна в спирт. Встановлено, що такий прийом не погіршує перебіг процесів гідролізу крохмалю і забезпечує нормативний вихід спирту із 1 т сировини, дає змогу суттєво зменшити витрати артезіанської води у виробництві, скоротити об’єм виробничих відходів на 60 ...70 % і створює передумови для значного здешевлення процесу одержання сушеного кормового продукту із барди внаслідок повторного використання рідкої її частини.
Опис
Ключові слова
післяспиртова барда, обробка, фільтрат, заміс, дозріла бражка, кормовий продукт, after-spirituous grain slop, treatment, filtrate, mixing, fermented wash, feedstuff, послеспиртовая барда, обработка, фильтрат, замес, зрелая бражка, кормовой продукт
Бібліографічний опис
Левандовський, Л. В. Екологізація виробництва спирту із зерна / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів, С. Т. Олійнічук // Наукові праці НУХТ. — 2005. — № 16.