Проблеми рН-метричної оптимізації процесів очищення дифузійного соку

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

рН-метричне регулювання оптимізації процесів очищення дифузійного соку потрібно виконувати лише для ІІ сатурації, переддефекації та І сатурації більш об’єктивний контроль за титрованою лужністю, для чого потрібно створення автоматичного алкаліметра.
pH-metric adjustment process optimization juice purification is due only to the II saturation, saturation and first preddeffekatsii more objective control by titratable alkalinity, which requires the creation of an automatic alkalimetry.

Опис

Ключові слова

рН-метрія, оптимізація, переддефекація, І сатурація, лужність, pH meters, optimization, preliming, alkalinity, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Проблеми pH-метричної оптимізації процесів очищення дифузійного соку / Л. П. Рева, Н. М. Пушанко, С. А. Замура та ін. // Цукор України. - К.: Цукор України, 2007. - № 3. – С. 15-19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced