Вилучення біологічних активних речовин із рослинної сировини екстрагуванням
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В статті наведені дослідження екстрагування біологічно активних речовин зі сухого і замороженого гарбуза, регресійні рівняння залежності вмісту сухих речовин від температури, тривалості екстрагування, ступеня подрібнення та співвідношення кількості екстрагенту до кількості сировини, що підтверджує доцільність використання екстракту в харчовій промисловості.
The article presents the research of bioactive substances extracted from dried and frozen pumpkin regression equation based dry matter content on the temperature, duration of extraction, degree of comminution, and the ratio of extractant to the quantity of material that supports the use of the extract in the food industry.
The article presents the research of bioactive substances extracted from dried and frozen pumpkin regression equation based dry matter content on the temperature, duration of extraction, degree of comminution, and the ratio of extractant to the quantity of material that supports the use of the extract in the food industry.
Description
Citation
Жеплінська, М. М. Вилучення біологічних активних речовин із рослинної сировини екстрагуванням / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, А. В. Копиленко, О. М. Тимонін // Вісник Національного Технічного Університету України «КПІ». – 2009. - № 1(3). – С. 70-74.
