Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот
Вантажиться...
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблена технологія очищення меляси для виробництва амінокислот, яка передбачає обробку меляси амофосом у кількості 0,5- 0,75 % до маси меляси з подальшим відокремленням утвореного осаду , що дозволяє підвищити вихід цільового продукту на 10- 15 %.
The technology of purification of molasses for the production of aminoacids, which involves the processing of molasses ammophos in the amount of 0.5 - 0.75 % by weight of molasses, followed by separation of the precipitate formed, which can increase the yield of the desired product by 10 - 15%.
The technology of purification of molasses for the production of aminoacids, which involves the processing of molasses ammophos in the amount of 0.5 - 0.75 % by weight of molasses, followed by separation of the precipitate formed, which can increase the yield of the desired product by 10 - 15%.
Опис
Ключові слова
цукрове виробництво, sugar production, меласа, очищення, технологія, амінокислоти амофос, осад, відокремлення, molasses, clean technology, aminoacids, ammophos, sediment, separation, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Штангеєва, Н. І. Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот / Н. І. Штангєєва, І. С. Гулий, Л. С. Клименко // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 8. - С. 40-42.