Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Осуществленный анализ проблемы свидетельствует о значительной перспективности направления по созданию технологии производства протеиновых концентратов и белковых композиций на основе грибных культур. Важным заданием организации производства таких продуктов является подбор исходного сырья, в связи с чем необходимо изучать фонд как лесных грибов, так и культивированных.
Carried out the analysis points to a significant prospective directions for creating technology of protein concentrates and protein compositions based on fungal cultures. An important task of the production of such products is the selection of raw materials, in connection with what is necessary to study the fund as wild mushrooms and cultivated.
Carried out the analysis points to a significant prospective directions for creating technology of protein concentrates and protein compositions based on fungal cultures. An important task of the production of such products is the selection of raw materials, in connection with what is necessary to study the fund as wild mushrooms and cultivated.
Description
Citation
Симахина, Г. А. Перспективы использования сьедобных грибов в качестве полноценных белков / Г. А. Симахина // Продукты & ингредиенты. - 2008. - № 6 (48). – С. 106-109.