Investigation of isolation methods of key components out of essential oils
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The results of theoretical and experimental researches concerning the development of the isolation method of key aromatic components out of essential oils are presented. High purity key components out of the essential oils of caraway and dill have been obtained. Представлено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо розроблення способу виділення ключових ароматичних компонентів ефірних олій. Отримано ключові компоненти ефірних олій кмину і кропу високого ступеню чистоти.
Опис
Ключові слова
essential oil, aromatic component, vacuum rectification, preparative chromatography, ефірна олія, ароматичний компонент, вакуумна ректифікація, препаративна хроматографія, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Investigation of isolation methods of key components out of essential oils / K. Naumenko, E. Usatyuk, N. Frolova, N. Chepel // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 71–76.