Моделювання параметрів руху м'ясної сировини в системах пневматичного транспорту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто використання CAЕ–технологій з метою моделювання руху м’ясної сировини в круглому трубопроводі різної конфігурації. Досліджувався вплив параметрів труб, у тому числі радіусів повороту криволінійних ділянок, на перепад тиску та зміну швидкості руху продукту. Наведені типові діаграми зміни швидкості руху продукту та розподілу тиску в трубопроводах для реальних м’ясопродуктів. The use of CAE technology for modeling the movement of raw meat in a round pipe of different configurations. The influence of parameters of pipes, including technological turning radius curved sections, the pressure drop and change the speed of the product. These changes are typical chart speed of product and the distribution of pressure in the pipelines for the real meat.

Опис

Бібліографічний опис

Беседа, С. Д. Моделювання параметрів руху м'ясної сировини в системах пневматичного транспорту / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці НУХТ. - 2012. - №47. - С. 50-54.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в