Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проводили експериментальні дослідження молочного жиру методом електронно-позитронной анігіляції. Встановлено, що при переході молочного жиру з рідкого у твердий аморфний стан розмір і концентрація дефектів зростають, а при переході в кристалічний стан, навпаки, зменшуються. Conducted experimental studies of milk fat by electron-positron annihilation. We found that the transition from liquid milk fat in solid amorphous state the size and concentration of defects increases, and the transition to a crystalline state, by contrast, are reduced.
Опис
Ключові слова
молочний жир, аморфні речовини, анігіляція, кристалізація, milk fat, amorphous substance, annihilation, crystallization, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Структурна релаксація і кристалізація аморфозованого молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції / Т. О. Рашевська, І. С. Гулий, М. О. Прядко, М. М. Ніщенко, С. П. Ліхторович // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 115-117.