Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.
Опис
Ключові слова
технологія, м’ясні фарші, молочна сироватка, сухе молоко, стабілізатори рН, буферна ємність, моноцукри, ексудативне м’ясо, technology, minced meat, whey, milk powder, stabilizers pH, buffer capacity, monosaccharides, exudative meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В.М. Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С.101-104.