Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.
Опис
Ключові слова
амінокислоти, зерно, солод, солодорощення, ферментація, толокно, цукри, amino acids, grain, malt, malting, fermentation, oatmeal, sugar, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.