Автоматизація потоку дифузійного соку
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з головних вимог автоматизації неперервних харчових виробництв є забезпечення взаємної узгодженності за продуктивністю окремих технологічних комплексів (ТК). Необхідність автоматизації основного виробничого потоку (АВП) обумовлена тим, що на окремих часових інтервалах
продуктивність послідовно розташованих ТК може бути різною в результаті дії непередбачених збурень. One of the main requirements of the automation of continuous food production
is to ensure mutual uzhodzhennosti the performance of individual process systems. The need to automate basic production flow due to the fact that at certain time intervals productivity consecutive TC may be different as a result of unforeseen disturbances.
Опис
Ключові слова
продуктивність, productivity, модель, model, алгоритм, algorithm, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Трегуб, В. Г. Автоматизація потоку дифузійного соку / В. Г. Трегуб, Я. Ю. Денека // Автоматизація виробничих процесів. - 2002. - № 1 (14). - С. 66-68.