Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена розробці нового підходу до управління
технологічними процесами (ТП) хлібопекарського виробництва. Основними
критеріями при управлінні хлібопекарським підприємством є продуктивність,
технологічні втрати та якість продукції.
Dissertation is devoted to the new method of technological processes
management in bread making. The major criteria’s for bread making are productivity,
costs and quality of the final product. Technological processes management will be
weak in the case of using single criteria optimization.
Опис
Ключові слова
конфлікти, хлібопекарське виробництво, багатоцільове управління, категорійно-функторний аналіз, кваліметрія, експертне опитування, математична модель, сценарії управління, conflicts, bread making, multipurpose management, category-functor analysis, quality metering, expert survey, mathematical model, management scenarios, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Шаруда, С. С. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу : автореф. дис. ...канд. техн.наук: 05.13.07 / НУХТ. - К., 2009. - 22 с.