Шляхи реформування цукрової галузі України та її адаптація до ринкових умов господарювання

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто стан бурякоцукрового виробництва в Україні. Проаналізовано його сучасний стан в порівнянні з минулими роками. Розглянуто можливі шляхи подолання негативних явищ галузі та напрями її реформування. Визначено основні проблеми функціонування галузі. Досліджено можливі напрями структурної перебудови цукрової промисловості та підвищення рівня існуючих виробничих потужностей. Запропоновано шляхи подолання негативних явищ у цукровій галузі та напрями її реформування. Визначено можливість адаптації до ринкових умов господарювання, шляхом залучення коштів у бурякоцукровий комплекс та створення спеціалізованих агропромислових формувань.

Опис

Ключові слова

бурякоцукрове виробництво, виробничі потужності, цукрові заводи, ефективність, реструктуризація, адаптація, капіталовкладення, агропромислові формування, свеклосахарное производство, производственные мощности, сахарные заводы, эффективность, реструктуризация, адаптация, капиталовложения, агропромышленные формирования, sugar beet production, production facilities, refineries, efficiency, restructuring, adaptation, investment, agro formation, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ткаченко, Н. М. Шляхи реформування цукрової галузі України та її адаптація до ринкових умов господарювання / Н. М. Ткаченко, І. Й. Кравченко // Економіка АПК. – 2013. - № 4. – С. 23-28.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced