Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дисертації уточнено поняття, сутність і форми прояву результативності та ефективності виробничо-господарської діяльності, розроблено методологічні засади оцінки результативності та ефективності діяльності виробничих підприємств, виявлено системні відмінності і фактори забезпечення результативності та ефективності діяльності переробно-харчових підприємств. Запропоновано авторський підхід до ідентифікації рівнів витрат, пов’язаних з недосконалістю інституціонального середовища функціонування виробничого підприємства, а також розроблено комплекс принципів, із дотриманням яких проводиться формування системи показників оцінювання результативності та ефективності діяльності суб’єктів господарювання. The author clarifies the concept, nature and forms of the effectiveness and efficiency of industrial and economic activities developed methodological framework estimates the effectiveness and efficiency of manufacturing firms, found systematic differences and factors of the effectiveness and efficiency of the food-processing enterprises. An architectural approach to identify the levels of costs associated with imperfect institutional environment functioning production company, and developed a set of principles, which is held in compliance with the formation of a system of indicators evaluating the effectiveness and efficiency of business entities.
Опис
Ключові слова
синергетичний ефект, результативність, ефективність, харчова промисловість, система показників, стратегічний альянс, synergistic effect, effectiveness, efficiency, food industry, system of performances, strategic alliance
Бібліографічний опис
Стешенко, Л. І. Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості:автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / НУХТ. – К., 2013.– 20 с.