Створення інформаційної системи керування бізнес-процесами хлібопекарського виробництва
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Підвищення відповідальності за якість та різноманітність асортименту харчової промисловості з одного боку, та жорсткі умови ринкової економіки з іншого, викликають необхідність відповідності методів та технологій керування харчовими підприємствами світовим стандартам. Аналіз функціонування комплексу технологічних ліній хлібокомбінату дозволяє визначити основні підсистеми автоматизації управління, що описання в статті.
Increasing responsibility for the quality and variety of the assortment of food industry on the one hand, and the harsh conditions of the market economy on the other, make it necessary to match the methods and technologies of management of food businesses with international standards. Functional analysis of complex production lines bakery to determine the major subsystems of management automation, the description in the article.
Description
Citation
Сіренко, С. І. Створення інформаційної системи керування бізнес-процесами хлібопекарського виробництва / С.І. Сіренко, Л. Ю. Маноха // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - №10. - С. 8.