Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено рівень забрудненості загальних стоків виробничих і побутових вод таких підприємств. Запропоновано для очищення стічних вод технологію, яка включає механічне, біологічне та хімічне очищення води. Визначення оптимальна концентрація активного мулу в аеротенку.
The level of contamination of industrial and domestic waste watersbakery businesses. Proposed for wastewater treatment technology, which includes mechanical, biological and chemical water treatment.The optimum concentration of activated sludge in the aeration tank.
Description
Citation
Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення / О. І. Семенова, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко, Т. Л. Ткаченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – С. 24–25.