Особливості обліку та реалізації готової продукції на ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №12»

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто особливості обліку готової продукції, її класифікації та оцінки на прикладі ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12». Визначені напрями удосконалення первинного обліку реалізації готової продукції на досліджуваному підприємстві. In articles the essence of accounting finished goods is considered, classification and its estimation on Open Society example Subsidiary of a public company «Kyivkhlib » «Вakery № 12» is spent. Directions of improvement of the primary account of realisation of finished goods at the investigated enterprise are certain.

Опис

Ключові слова

готова продукція, реалізація, класифікація, виробництво, запаси, бухгалтерський облік, finished products, sales, classification, production, inventory, accounting, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Беренда, Н. І. Особливості обліку та реалізації готової продукції на ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12» / Н. І. Беренда, Т. Ф. Галкіна // Збірник наукових праць з актуальних проблем економічних наук. - Дніпропетровськ : Перспектива, 2013. - С. 67-72.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced