Особливості обліку та реалізації готової продукції на ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №12»
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті розглянуто особливості обліку готової продукції, її класифікації та оцінки на прикладі ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12». Визначені напрями удосконалення первинного обліку реалізації готової продукції на досліджуваному підприємстві.
In articles the essence of accounting finished goods is considered, classification and its estimation on Open Society example Subsidiary of a public company «Kyivkhlib » «Вakery № 12» is spent. Directions of improvement of the primary account of realisation of finished goods at the investigated enterprise are certain.
Опис
Ключові слова
готова продукція, реалізація, класифікація, виробництво, запаси, бухгалтерський облік, finished products, sales, classification, production, inventory, accounting, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Беренда, Н. І. Особливості обліку та реалізації готової продукції на ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12» / Н. І. Беренда, Т. Ф. Галкіна // Збірник наукових праць з актуальних проблем економічних наук. - Дніпропетровськ : Перспектива, 2013. - С. 67-72.