Інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі. Запропонована модель збору та обробки інформації молококонсервного підприємства про досліджувану продукцію для управління на основі рейтингу. Розкрито кілька напрямків аналізу конкурентно-аналітичної інформації. The informative providing of determination of rating of competitiveness of products is considered in a market environment. Offered model of collection and treatment of information of milk enterprise about the probed products for a management on the basis of rating. A few directions of analysis are exposed competition analytical to information.

Опис

Бібліографічний опис

Гнатенко, О. А. Інформаційне забезпечення визначення рейтингу конкурентоспроможності продукції у ринковому середовищі / О. А. Гнатенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2009. - № 10 (101). – С. 114-119.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в