Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Київський національний університет технологій та дизайну

Анотація

У статті наведено пропозиції щодо підвищення ефективності функціонування цукрової промисловості. Автором рекомендовано створити Державний інтервенційний фонд, який зможе забезпечити продовольчу безпеку держави шляхом створення державних запасів цукру та підтримати рівень цін на цукор для споживачів. The article presents suggestions for improving the functioning of the sugar industry. The author recommended a public intervention fund that will ensure food security through the creation of public stocks of sugar and maintain the level of sugar prices for consumers.

Опис

Ключові слова

ринок цукру, інтервенційний фонд, попит, пропозиція, ціна, продовольча безпека, експорт, sugar market, intervention fund, demand, supply, price, food security, export, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Духновська, Л. М. Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру / Л. М. Духновська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2005. - № 4 (24). - C. 132-135.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced