Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом питання вступу України до СОТ набуло значної актуальності у зв'язку з вибором Україною європейського шляху розвитку. Важливим на даному етапі є порівняння українських та світових стандартів продукції. Дана робота присвячена: питанню аналізу стандартів якості молочної продукції.
Recently the question of the joining of Ukraine to WTO has got a significant urgency because of a choice by Ukraine the European way f the development. A comparison of the Ukrainian and world standards of production is important at the given stage. The given work is devoted to a question of the analysis of the standards of quality of dairy production.
Опис
Ключові слова
СОТ, молоко, якість, стандарт, державна підтримка, конкурентоспроможність, WTO, milk, quality, standards, state support, competitiveness, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Михайленко, О. В. Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі / О. В. Михайленко, Н. Б. Куготова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 19, Ч. I. - С. 27-30.