Загальні відомості про системи теплопостачання харчових виробництв. Використання вторинних ресурсів. Поновлювальні енергетичні ресурси
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто основні стадії системи теплопостачання промислових підприємств, особливості розподілу теплового навантаження по сезонам і особливості розрахунку теплового постачання по різним статтям витрат. Окремо розглядаються питання використання вторинних енергоресурсів та поновлювальних джерел енергії.
Опис
Ключові слова
теплопостачання, вторинні енергоресурси, відновлювальні енергоресурси, теплоснабжения, вторичные энергоресурсы, возобновляемые энергоресурсы, heating, waste energy, renewable energy resources, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Мельник, З. П. Загальні відомості про системи теплопостачання харчових виробництв. Використання вторинних ресурсів. Поновлювальні енергетичні ресурси : презентація / З. П. Мельник - Київ, 2013. – 22 слайди.