Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств.
Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency.
Опис
Ключові слова
якість, система якості, конкуренція, споживачі продукції, населення, сертифікація, стандартизація, ринки збуту, науково-технічний прогрес, quality, quality of management, competition, customers, population, certification, standardization, marketing outlets, scientific and technical progress, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Соціально-економічний розвиток України в ХХІ столітті: проблеми, пріоритети і перспективи. - 2009. - № 1. - С. 246-245.