Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств. Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency.

Опис

Ключові слова

якість, система якості, конкуренція, споживачі продукції, населення, сертифікація, стандартизація, ринки збуту, науково-технічний прогрес, quality, quality of management, competition, customers, population, certification, standardization, marketing outlets, scientific and technical progress, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Соціально-економічний розвиток України в ХХІ столітті: проблеми, пріоритети і перспективи. - 2009. - № 1. - С. 246-245.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced