Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництва

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Першим лімітуючим фактором якості хлібобулочних виробів є якість сировини, яка значною мірою залежить від стабільності хлібопекарських властивостей борошна. Різноманітність грунтово-кліматичних умов у районах вирощування пшениці та жита, гатункового складу зернових культур і особливостей метеорологічних умов року впливає на склад і властивості зерна та борошна, зумовлює відхилення їх від норми (в результаті пророщування, пошкодження зерна різними польовими шкідниками тощо).

Description

Citation

Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництва / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 5-8.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By